Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
DSC thermograms of melting and crystallization as a “fingerprint” in the evaluation of the authenticity of butter
Autorzy
Tomaszewska-Gras J.
,
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
thermogram
melting
crystallization
authenticity
butter
differential scanning calorimetry method
milk fat
analysis method
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.51
Twórcy
autor
Tomaszewska-Gras J.
Department of Food Quality Management, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60–637 Poznan, Poland
autor
Kijowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7e2e9df7-c955-44aa-bbd3-f91bc473e7b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.