Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2009
|
12
|
Tytuł artykułu
Kuchnia włoska na najwyższym poziomie. Rozmowa z Giancarlo Russo, właścicielem włoskiej restauracji "Giancarlo" w Warszawie
Autorzy
Czerwinska E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Russo Giancarlo wywiad
kucharze
kuchnia wloska
zaklady gastronomiczne
Warszawa
restauracja Giancarlo
serwowanie posilkow
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2009
Numer
12
Opis fizyczny
s.20-21,fot.
Twórcy
autor
Czerwinska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7de739d1-f2c7-4e99-90af-e5d013ed357a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.