Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2012
|
2
|
Tytuł artykułu
Kilka słów o żółtych serach...
Autorzy
Borzych-Manczak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sery zolte
asortyment
sery twarde
sery dojrzewajace
ser gouda
ser edamski
ser tylzycki
ser salami
sery poltwarde
ser ementaler
wartosc odzywcza
sklad chemiczny
walory zdrowotne
trendy
moda
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2012
Numer
2
Opis fizyczny
s.50,fot.
Twórcy
autor
Borzych-Manczak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7de617c0-48a6-4799-b285-240be566a766
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.