Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Porównanie zmian fizykochemicznych i proteolitycznych zachodzących w kiełbasach surowo dojrzewających z mięsa wołowego i z mięsa daniela podczas ich przechowywania
(
Kononiuk A. D.
,
Karwowska M.
)
artykuł:
Food of Polish origin and its attributes in consumer opinion
(
Sajdkowska M.
,
Zakowska-Biemans S.
,
Gutkowska K.
)
artykuł:
Effect of marinating broiler chicken meat with acid whey on product quality and consumer acceptance
(
Augustynska-Prejsnar A.
,
Ormian M.
,
Sokolowicz Z.
,
Rogowska A.
)
artykuł:
Bioaktywne fitozwiązki w chemoprewencji przewlekłych chorób niezakaźnych - owoce i warzywa czy suplementy diety?
(
Koss-Mikolajczyk I.
,
Bartoszek A.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Effect of wholemeal oat flour storage on content of dietary fibre and rheological properties
(
Zarzycki P.
,
Sykut-Domanska E.
,
Sobota A.
,
Wirkijowska A.
)
artykuł:
Wpływ udziału zielonej herbaty matcha na wybrane wyróżniki jakości bezglutenowych biszkoptowo-tłuszczowych wyrobów ciastkarskich
(
Zbikowska A.
,
Szymanska I.
,
Marciniak-Lukasiak K.
,
Udarcic Z.
,
Kowalska M.
)
artykuł:
Wybrane aspekty biotechnologicznej produkcji karotenoidów
(
Dulinski R.
)
artykuł:
Zmiany zawartości witaminy C w owocach czterech odmian papryki - chłodzonych, mrożonych i liofilizowanych w zależności od okresu przechowywania
(
Chilczuk B.
,
Staszowska-Karkut M.
,
Materska M.
,
Michalojc Z.
)
artykuł:
Skład tuszki i profil kwasów tłuszczowych mięśni piersiowych samców i samic bażanta łownego (Phasianus colchicus)
(
Flis M.
,
Grela E. R.
,
Gugala D.
,
Kolodziejski A.
)
artykuł:
Rodzaj kultury starterowej a wybrane cechy fizykochemiczne sera twarogowego w czasie przechowywania
(
Mulawka E.
,
Dmytrow I.
,
Mituniewicz-Malek A.
,
Godula K.
)
artykuł:
Effect of wholemeal oat flour storage on content of dietary fibre and rheological properties
(
Zarzycki P.
,
Sykut-Domanska E.
,
Sobota A.
,
Wirkijowska A.
)
artykuł:
Wpływ zabiegów wstępnych na zawartość wybranych składników w zamrożonym szpinaku zwyczajnym (Spinacia oleracea l.) odmiany ‘Geant d’hiver’
(
Wojcik-Stopczynska B.
,
Kiedos P.
)
artykuł:
Alergeny - zamierzona i niezamierzona obecność w kontekście wymagań prawa i standardów GFSI
(
Swies D.
,
Sikora T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.