Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1979
Tom
05
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
The use of combined gas chromatography - mass spectrometry for the identification of aliphatic carboxylic acid in smoke produced from two soecies of wood
(
Klossowska B. M.
)
artykuł:
The effect of the protein-fat preparations autooxidation in their enzymatic digestibility and solubility
(
Szebiotko K.
,
Olejnik D.
,
Grzeskowiak Z.
,
Grzeskowiak B.
,
Ratkowski W.
)
artykuł:
Effectiveness of cellulases of Armillariella mellea (Fr. ex. Wahl) P.Karsten in releasing proteins from the aleuronic layer in barley and oats bran
(
Chrapkowska K. J.
,
Gembicka D.
,
Janicki J.
)
artykuł:
Changes in cocoa powder during storage
(
Horubalowa A.
,
Tomkiewicz W.
)
artykuł:
Obtaining protein preparations from potato juice waters, and their characteristics
(
Wojnowska I.
,
Bednarski W.
,
Poznanski S.
,
Werner W.
)
artykuł:
Radiometric determination of the degree of microbiological decontamination of working surfaces in food industries
(
Zabielski J.
,
Fiszer W.
)
artykuł:
Volatile flavour compounds produced by bacteria cultivated on grain media
(
Kaminski E.
,
Stawicki S.
,
Wasowicz E.
,
Giebel H.
,
Przybylski R.
,
Zawirska R.
,
Zalewski R.
)
artykuł:
Mathematical model of a four-effect evaporator with turbocompressor
(
Zagrodzki S. M.
)
artykuł:
The role of enzymes accompanying glucoamylase in the process of enzymatic saccharification of starch
(
Zajac A.
,
Kujawski M.
)
artykuł:
Sugars occuring in rye flour, bread and rye bakery semiproducts
(
Zelazowska-Major Z.
,
Jakubczyk T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.