PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 21 | 1 |

Tytuł artykułu

Ocena żywieniowa tłuszczów w wybranych gatunkach ryb poddanych zabiegom kulinarnym

Warianty tytułu

RU
Pitatel'naja ocenka zhirov v nekotorykh porodakh pyb posle kulinarnojj obrabotki
EN
Nutritional evaluation of fats in selected sorts of fishes subsequent to cooking

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

21

Numer

1

Opis fizyczny

s.1-5,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-7d58a686-2adb-4b2d-a36c-ccec591be079
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.