Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
1988
|
21
|
1
|
Tytuł artykułu
Ocena żywieniowa tłuszczów w wybranych gatunkach ryb poddanych zabiegom kulinarnym
Autorzy
Przyslawski J.
,
Gertig H.
,
Drabowicz E.
Warianty tytułu
RU
Pitatel'naja ocenka zhirov v nekotorykh porodakh pyb posle kulinarnojj obrabotki
EN
Nutritional evaluation of fats in selected sorts of fishes subsequent to cooking
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
badania zywieniowe
tluszcze zwierzece
kwasy tluszczowe
ryby
przetwory rybne
sandacz
karp
dorsz
tolpyga
wartosc zywieniowa
technologia zywnosci
obrobka termiczna
gotowanie
smazenie
marynowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
1988
Tom
21
Numer
1
Opis fizyczny
s.1-5,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Przyslawski J.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
Gertig H.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
autor
Drabowicz E.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, ul.Łąkowa 1/2, 61-878 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7d58a686-2adb-4b2d-a36c-ccec591be079
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.