Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
2014
|
53
|
1
|
Tytuł artykułu
Przemysłowe wykorzystanie bakterii z rodzaju Clostridium
Autorzy
Leja K.
,
Czaczyk K.
,
Myszka K.
Warianty tytułu
EN
Industrial application of Clostridium spp.
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
bakterie
Clostridium
wykorzystanie przemyslowe
aceton
alkohol butylowy
1,3-propanodiol
kwas bursztynowy
kwas octowy
kwas maslowy
kwas mlekowy
kwas propionowy
biosynteza
produkcja wodoru
neurotoksyny
medycyna estetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
Rocznik
2014
Tom
53
Numer
1
Opis fizyczny
s.15-24,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Leja K.
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznań
autor
Czaczyk K.
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznań
autor
Myszka K.
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7d4f6145-1c52-4bb5-bc1c-859faf9ac7a7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.