Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2021
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Rynek Mięsny w Polsce - podstawowe informacje
artykuł:
Nowe zalecenia żywieniowe - talerz zamiast piramidy żywnościowej
artykuł:
Wybrane grzyby strzępkowe w przetwórstwie mięsa
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
,
Piwowarek K.
)
artykuł:
Rejestr parametrów oszałamiania świń
(
Palka R.
,
Okonski B.
)
artykuł:
Drastyczny spadek pogłowia trzody chlewnej
artykuł:
Produkty zwierzęce niezbędnym składnikiem diety
artykuł:
SOKOŁÓW z tytułem "Solidny Pracodawca Roku 2020"
artykuł:
7 czerwca 2021 r. Światowy Dzień Bezpieczeństwa Żywności FAO/WHO
artykuł:
Przyprawy i mieszanki przypraw stosowane do mięsa na grilla
(
Prasek D.
)
artykuł:
Marynaty w zgodzie z tradycją
(
Tkacz K.
,
Modzelewska-Kapitula M.
,
Kowalik J.
,
Zdunczyk W.
)
artykuł:
ANIMEX FOODS najlepszym pracodawcą w czasach pandemii COVID-19
artykuł:
Manipulacja psychologiczna
(
Moszczynski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.