Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
40
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne
Wydawca
-
Rocznik
1989
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
40
artykuł:
Wartość rzeźna gęsi kubańskich w zależności od wieku uboju
(
Bochno R.
,
Mazanowski A.
,
Wawro K.
,
Michalik D.
)
artykuł:
Obserwacje nad przebiegiem porodów oraz zachowaniem się i żywotnością cieląt pozyskiwanych od jałowic czarno-białych krytych buhajami ras mięsnych
(
Litwinczyk Z.
,
Zalewski W.
,
Gnyp J.
)
artykuł:
Wpływ niektórych czynników na przebieg porodu u krów oraz zależność między przebiegiem porodu a wydajnością mleka
(
Sakowski T.
,
Dymnicki E.
,
Sobczynska M.
)
artykuł:
Polimorfizm amylazy surowicy krwi świn rasy wielka biała polska
(
Przytulski T.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Klemke A.
)
artykuł:
Populacyjno-cytogenetyczne badania buhajów użytkowanych w Stacji Hodowli i Unasienniania Zwierząt
(
Jaszczak K.
,
Wijas B.
,
Parada R.
)
artykuł:
Współzależność między masą ciała i dziennymi przyrostami masy ciała jagniąt owcy wielkopolskiej w różnym wieku
(
Gut A.
,
Sendrakowski A.
)
artykuł:
Zależnośc między oceną osobniczą cech opasowych buhajów a użytkownością mięsną ich synów
(
Dymnicki E.
,
Reklewski Z.
,
Sakowski T.
,
De Laurans A.
,
Giebien A.
)
artykuł:
Porównanie użytkowości mlecznej córek buhajów o niskiej i wysokiej wartości hodowlanej
(
Dymnicki E.
,
Sakowski T.
,
Sobczynska M.
)
artykuł:
Skład chemiczny i aktywnośc enzymów proteolitycznych treści dwunastnicy cieląt żywionych mieszankami zawierającymi rózne źródła azotu. Cz.II. Aktywność enzymów proteolitycznych treści dwunastnicy
(
Morawiec M.
)
artykuł:
Skład chemiczny i aktywnośc enzymów proteolitycznych treści dwunastnicy cieląt żywionych mieszankami zawierającymi rózne źródła azotu. Cz.I. Skład chemiczny treści dwunastnicy
(
Morawiec M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.