Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Wiśniccy gwarantują tradycyjny smak
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Wytwarzanie pary czystej
(
Janow J.
)
artykuł:
Woda w przetwórstwie mięsnym
(
Sutkowski R.
)
artykuł:
Efektywność zakładów przemysłu mięsnego
(
Soliwoda M.
)
artykuł:
Toksyny w żywności
(
Hac-Szymanczuk E.
)
artykuł:
Czerwone mięso a nowotwór jelita grubego: Powinniśmy zostać wegeterianami czy wytwarzać bezpieczniejsze mięso?
(
Cegielka A.
)
artykuł:
Lód w przemyśle mięsnym
(
Magda F.
)
artykuł:
Zintegrowane rozwiązanie CSB-System dba o wysoki stopień automatyzacji, oszczędność czasu i kosztów
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Nic nie dzieje się z przypadku - zaznacza Andrzej Tułaza, prezes Zakładów Mięsnych SALUS i grup producenckich w rozmowie z ...
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Porównanie wydajności rzeźnej ciepłej oraz uformowania i otłuszczenia tusz bydła ras mlecznych i mięsnych oraz ich mieszańców
(
Magda F.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.