Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Od klastra do platformy. Klaster Przemysłu Mięsnego
(
Baranski B.
)
artykuł:
Jak przewozić? Kwota hiltońska
(
Rydlewski R.
)
artykuł:
Bezpieczne mięso. Prześwietlanie mięsa
artykuł:
Mięso a zdrowie. Jakość żywności
(
Mlynek K.
)
artykuł:
Targi rozwojowe. Meat Meeting 2008
artykuł:
Chłodnictwo w jarzmie ekologii - cz.III. Nowe regulacje prawne
(
Wawryniuk M.
)
artykuł:
Zgodnie z rzeźnickim rzemiosłem. ZM Gracjan Kiciński
artykuł:
Kiedy informacja "śmierdzi"? Reklama a normy ISO serii 9001
(
Kafel P.
)
artykuł:
Najwięcej witaminy mają polskie wędliny. Wędliny prozdrowotne
(
Galiczek M.
)
artykuł:
Po co mi ten konduktometr? Badanie jakości mięsa - cz.II
(
Antosik K.
,
Kocwin-Podsiadla M.
)
artykuł:
Jak zarządzać produktami? Optymalizacja poziomu zapasów
artykuł:
BCC dzieciom
artykuł:
Sukces przyprawiony tradycją. Postać z okładki
(
Rutkowska-Kalisz M.
)
artykuł:
Novum na rynku opakowaniowym. Opakowania aktywne
(
Borowy T.
,
Kubiak M.
)
artykuł:
Masarstwo a przywiązanie do kuchni. Kuchnia a jakość przetwórstwa
(
Gajewczyk P.
)
artykuł:
W rodzinie siła. Zakłady Mięsne Sobkowiak
(
Rutkowska-Kalisz M.
)
artykuł:
Jesienna jakość. XXX Dni Przemysłu Mięsnego
artykuł:
Powód do zmartwień. Wzrost odporności bakterii chorobotwórczych na antybiotyki - cz.I
(
Daczkowska-Kozon E.
)
artykuł:
Królik po polsku. Tradycje hodowli i spożywania mięsa
(
Lapa P.
,
Sliwiak W.
)
artykuł:
Odstępstwa od norm. Żywność tradycyjna
(
Glodek M.
)
artykuł:
Rok w branży - czy kryzys nas ominie?
(
Krempa S.
)
artykuł:
Nowoczesna produkacja żywności. Targi Anuga FoodTec
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.