Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1964
Tom
18
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Ludzie gastronomii PSS ,,Społem"
(
Niczman M.
)
artykuł:
Gastronomia w I kwartale
artykuł:
Efektywność sprawdzania bufetów
(
Krupa K.
)
artykuł:
Obiad firmowy przygotowany zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia
(
Maciesowicz Z.
)
artykuł:
Nie wystarczają dobre chęci w BHP
(
Wilkosz J.
)
artykuł:
Nasze zadania na IV zjezdzie PZPR
artykuł:
Światło i barwa decydują także...
(
Jaroszewicz A.
)
artykuł:
Łódzkie komisje branżowe uporządkowały działalność
artykuł:
Zakłady na opolszczyźnie produkują dla detalu
(
Nitak J.
)
artykuł:
Herbata dla smakoszów
artykuł:
Nowe przepisy i zarządzenia
(
Tomkowiak M.
)
artykuł:
Kwalifikacja pracowników
(
Bochacz E.
)
artykuł:
Odpowiadamy na pytania
artykuł:
Kłopoty z lodami
(
Lewandowska E.
)
artykuł:
Postęp techniczny w wiejskiej gastronomii
(
Owczarek W.
)
artykuł:
Dlaczego i jak pracują gospody
(
Michalik S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.