Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1971
|
21
|
Tytuł artykułu
Zmiany składu lipidów tkanki mięsnej pod wpływem procesów sterylizacji
Autorzy
Korzeniowski W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Izmenenie sostava lipoidov mjasnojj tkani pod vlijaniem processov sterilizacii
EN
Changes in the composition of lipids in meat tissue due to the process of sterilization
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1971
Tom
21
Opis fizyczny
s.79-91,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Korzeniowski W.
Instytut Inżynierii Biotechnologii Żywności, Wyższa Szkoła Rolnicza, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7c1c27b4-0b10-47e0-b87a-8558e3189d4f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.