Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
2019
|
58[2]
|
Tytuł artykułu
Influence of energy level reduction in young bulls diet on meat quality
Autorzy
Mlynek K.
,
Oler A.
,
Walasik K.
,
Zielinska K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ obniżenia poziomu energii w dawce pokarmowej buhajów na jakość mięsa
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
cattle
bull
fattening
animal diet
energy level
energy dose
energy reduction
beef
meat quality
protein content
fat content
culinary meat
culinary value
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Animal Science
Rocznik
2019
Tom
58[2]
Opis fizyczny
p.159-168,ref.
Twórcy
autor
Mlynek K.
Faculty of Natural Science, University of Natural Sciences and Humanities in Siedlce, Siedlce, Poland
autor
Oler A.
Faculty of Animal Breeding and Biology, University of Technology and Life Sciences in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
Walasik K.
Faculty of Animal Breeding and Biology, University of Technology and Life Sciences in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
Zielinska K.
Faculty of Natural Science, University of Natural Sciences and Humanities in Siedlce, Siedlce, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/AAS.2019.58.2.17
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7bf3f3d8-5c76-4bf5-8a1e-3577ddf1b842
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.