Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2020
Tom
74
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Aronia dla zdrowia
(
Wawer I.
)
artykuł:
Mam tego dosyć! Co przyniesie jesień?
(
A.W.
)
artykuł:
Promocja i reklama. Ile należy zainwestować w lokal gastronomiczny?
(
Zienkiewicz M.
)
artykuł:
"Najlepsza Restauracja". Rozstrzygnięcie plebiscytu MAKRO Polska
artykuł:
Dieta dla zdrowia i planety
(
Wolnicka K.
)
artykuł:
Restauracja Nobu Warsaw
artykuł:
Adaptacja zawodowa i coaching
(
Kowalik A.
)
artykuł:
"Kas nedirba, tas nevalgo". Przegląd najbardziej popularnych potraw litewskich
(
Wilczynski W.
)
artykuł:
Rynek gastronomiczny i turystyka kulinarna w obliczu pandemii
(
Tomaszewska-Bolalek M.
)
artykuł:
SMARTCAP - to be superior
artykuł:
Kampania "Biała Lilia"
artykuł:
Heart by Amaro. Nowa restauracja znanego szefa kuchni
artykuł:
Warsztaty dla piekarzy
artykuł:
Bocuse d'Or Team Poland
artykuł:
Znamy laureatów. Wyniki VII Konkursu Polskich Win
artykuł:
Mamy szczęście do ludzi
artykuł:
Tarcza dla restauratorów c.d.
(
Lotolc A.
)
artykuł:
Pożyteczne bakterie
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Powrót szkoleń do Instytutu Kulinarnego Transgourmet
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.