Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
1970
|
26
|
10
|
Tytuł artykułu
Odkażanie surowca szynkowego wrzącym roztworem soli kuchennej i azotynu sodu
Autorzy
Balcerek H.
,
Wichlacz M.
Warianty tytułu
EN
Desinfection of ham raw material with boiling salt solution and sodium nitrite
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
1970
Tom
26
Numer
10
Opis fizyczny
s.622-625,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Balcerek H.
Zakład Mikrobiologii i Analityki, Instytut Przemysłu Mięsnego w Warszawie, Warszawa
autor
Wichlacz M.
Zakład Mikrobiologii i Analityki, Instytut Przemysłu Mięsnego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7af212eb-14fe-4ea4-8c17-1e32d825d988
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.