Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Predicting sunflower oil content in mixed fat spreads based on electrical properties
(
Banach J. K.
,
Zywica R.
,
Zadroga I. U.
,
Staniewska K.
)
artykuł:
Agro-terrorism and its consequences
(
Wisniewska M.
,
Czernyszewicz E.
)
artykuł:
Susceptibility of poly (epsilon-caprolactone) to environmental degradation in open and harbour area of the Baltic Sea
(
Krasowska K.
,
Suchocka K.
,
Rutkowska M.
)
artykuł:
Consumer at the market of innovative products
(
Zabrocki R.
)
artykuł:
Procesy hydrolityczne frakcji tłuszczowej mąk z nasion roślin oleistych
(
Samotyja U.
,
Kowalczak P.
,
Lewandowska M.
,
Musielak J.
)
artykuł:
Deklarowanie właściwości kosmetyków zgodnie z nowym rozporządzeniem Komisji (UE) nr 655/2013
(
Malinowska P.
)
artykuł:
Practical realization of the requirements of GMP, GHP and HACCP in the domestic food production. The analysis of the example selected municipality
(
Zabek J.
)
artykuł:
Concentration of folic acid and natural folates in fruit, fruit-vegetable juices and nectars fortified with folic acid
(
Gujska E.
,
Czarnowska M.
,
Michalak J.
)
artykuł:
Inulina jako produkt spożywczy, paszowy, farmaceutyczny, kosmetyczny i energetyczny
(
Kieltyka-Dadasiewicz A.
,
Sawicka B.
,
Krochmal-Marczak B.
,
Bienia B.
)
artykuł:
Evaluation of application selected methods for determination TML of solid bulk cargoes
(
Popek M.
)
artykuł:
Pierwotniaki pasożytnicze jako biologiczne zagrożenie bezpieczeństwa żywności
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Professional threats posed to the knowledge workers connected with technical organisation of a workplace with respect to organisation department
(
Lotko M.
)
artykuł:
Antiradical activity of herbal mixtures with sedative properties
(
Hawrylianka Z.
,
Szymusiak H.
,
Zielinski R.
)
artykuł:
Analiza jakości win czerwonych wytrawnych pochodzących z Francji, Włoch i Hiszpanii
(
Stoj A.
,
Kucharzyk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.