Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Sport i Turystyka. Środkowoeuropejskie Czasopismo Naukowe
2022
|
05
|
3
|
Tytuł artykułu
Gastronomy tourism and the COVID-19 pandemic crisis
Autorzy
Ostrowska-Tryzno A.
,
Pawlikowska-Piechotka A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Turystyka kulinarna w czasie pandemii COVID-19
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Sport i Turystyka. Środkowoeuropejskie Czasopismo Naukowe
Rocznik
2022
Tom
05
Numer
3
Opis fizyczny
p.159-175,ref.
Twórcy
autor
Ostrowska-Tryzno A.
Department of Tourism and Recreation, Faculty of Physical Education, Józef Pilsudski University of Physical Education, AWF Warsaw
autor
Pawlikowska-Piechotka A.
Department of Tourism and Recreation, Faculty of Physical Education, Józef Pilsudski University of Physical Education, AWF Warsaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.16926/sit.2022.03.08
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7ac3f135-2818-403c-8fa6-ff3a296a6711
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.