Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
ABC Jakości
2013
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Wytyczne do Globalnej Normy dotyczącej Bezpieczeństwa Żywności BRC jako narzędzie doskonalenia systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Autorzy
Orleanska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosci
zywnosc
zarzadzanie jakoscia
doskonalenie zarzadzania
systemy zarzadzania
normy zywienia
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
standard BRC
przepisy prawne
dobra praktyka higieniczna
dobra praktyka produkcyjna
identyfikowalnosc
EN
food safety
food
quality management
management improvement
management system
nutrition standard
food safety management
BRC standard
law regulation
good hygiene practice
good manufacturing practice
identifiability
Wydawca
-
Czasopismo
ABC Jakości
Rocznik
2013
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.9-17,tab.
Twórcy
autor
Orleanska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7a5e4d1e-3f70-41b5-b0be-0cb0c6dafd4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.