Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Analiza warunków pracy w wybranych przedsiębiorstwach przemysłu spozywczego
(
Morkis G.
)
artykuł:
Wpływ surowca na jakość przetworów pomidorowych. Cz.I. Charakterystyka jakościowa pomidorów krajowych badanych w latach 1986-1989
(
Jacorzynski B.
,
Matuszewska I.
,
Zawadzka L.
)
artykuł:
Zamienniki tłuszczów i olejów jadalnych
(
Niewiarowicz A.
)
artykuł:
System CAD jako narzędzie wspomagające projektowanie w przemyśle spożywczym
(
Brych K.
)
artykuł:
Zastosowanie metody ELISA do oznaczania alergenów pokarmowych
(
Korczakowska B.
,
Jedrychowski L.
,
Grabska J.
)
artykuł:
Kierunki przekształceń własnościowych przetwórstwa i obrotu rolno-spożywczego
(
Urban R.
)
artykuł:
Substytucja naturalnych środków słodzących w produktach spożywczych
(
Kramarz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.