Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2018
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Jak uatrakcyjnić wyroby czekoladowe? Kolory natury w czekoladzie
Autorzy
Lawrowski P.
Warianty tytułu
EN
How to make chocolate products more attractive? The colors of nature in chocolate
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
przetworstwo spozywcze
technologia zywnosci
cukiernictwo
ziarno kakaowe
kakao
czekolada
wyroby czekoladowe
dodatki cukiernicze
orzechy
orzechy pistacjowe
owoce suszone
owoce kandyzowane
kwiaty jadalne
suszenie
liofilizacja
kompozycje smakowe
kompozycje kolorystyczne
innowacje produktowe
jakosc produktu
jakosc zywnosci
preferencje konsumentow
trendy konsumenckie
trendy zywieniowe
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2018
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.58-62, fot.
Twórcy
autor
Lawrowski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7a2c3003-1796-495d-ba13-2cb0bb688f02
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.