PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 20(258) |

Tytuł artykułu

Wpływ wybranych metod obróbki termicznej na zmiany w mięsie indyczym. II. Kształtowanie się poziomu grup tiolowych, zawartości hydroksymetylofurfuralu i właściwości redukujących

Warianty tytułu

EN
Effect of chosen heat treatment methods on changes in turkey meat. II. The level of SH-groups, content of HMF and reducing capacity of meat tissue
RU
Vlijanie nekotorykh metodov termicheskojj obrabotki na izmenenija indjushach'ego mjasa. Izmenenija urovnja tiolovykh grupp, soderzhanija gidroksimetilfurfurola i vosstanavlivajushhikh svojjstv

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.163-171,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-7a11f87e-25b0-41e9-b221-c7e8a88a5863
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.