Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1984
|
20(258)
|
Tytuł artykułu
Wpływ wybranych metod obróbki termicznej na zmiany w mięsie indyczym. II. Kształtowanie się poziomu grup tiolowych, zawartości hydroksymetylofurfuralu i właściwości redukujących
Autorzy
Borowski J.
,
Rotkiewicz W.
Warianty tytułu
EN
Effect of chosen heat treatment methods on changes in turkey meat. II. The level of SH-groups, content of HMF and reducing capacity of meat tissue
RU
Vlijanie nekotorykh metodov termicheskojj obrabotki na izmenenija indjushach'ego mjasa. Izmenenija urovnja tiolovykh grupp, soderzhanija gidroksimetilfurfurola i vosstanavlivajushhikh svojjstv
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1984
Numer
20(258)
Opis fizyczny
s.163-171,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borowski J.
Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Rotkiewicz W.
Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7a11f87e-25b0-41e9-b221-c7e8a88a5863
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.