Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Fatty acid and sterol changes during frying of food products in palm oil and hydrogenated canola oil
Autorzy
Rudzinska M.
,
Przybylski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
fatty acid
sterol content change
frying
food product
palm oil
hydrogenated oil
canola oil
canola oil zob.tez rapeseed oil
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.117
Twórcy
autor
Rudzinska M.
Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Przybylski R.
University of Lethbridge, Alberta, Canada
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-79f3432a-26b4-446a-a1db-7d68c67ae729
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.