Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1981
|
35
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Potrawy z udziałem krajowej soi
Autorzy
Bytnerowicz B
,
Paraski W.
,
Swiderski F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rosliny straczkowe
zywienie czlowieka
soja
wartosc kulinarna
obrobka termiczna
wartosc odzywcza
przepisy kulinarne
zupy
salatki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.20-23,tab.
Twórcy
autor
Bytnerowicz B
autor
Paraski W.
autor
Swiderski F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-79e41319-02f4-42f4-bf7a-ac0706d9378e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.