Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1962
|
09
|
Tytuł artykułu
Wpływ pola ultradźwiękowego na zdolność kiełkowania i siłę diastatyczną jęczmienia browarnego
Autorzy
Bochman S.
,
Kaminski E.
,
Kenner M.
Warianty tytułu
RU
Vliyaniye ul`trazvukovogo polja na sposobnost` propastamija i diastatichnost` pivovarennogo jachmenja
EN
The ulrtasonics influence on the sproutng ability and diastatic power of the brewery barley
DE
Die Ultraschallwirkung beeinflusst die Keimfähigkeit und die diastatische Kraft der Brauereigerste
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
DE
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1962
Tom
09
Opis fizyczny
s.113-121,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bochman S.
Katedra Mikrobiologii Technicznej, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Kaminski E.
Katedra Technologii Rolnej, Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Kenner M.
Katedra Mikrobiologii Technicznej, Politechnika Łódzka, Łódz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-799c585d-b66b-4bcf-b35a-a2a708da9a9c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.