Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2019
|
598
|
Tytuł artykułu
The evaluation of drying kinetics and water activity of radish sprouts processed by different drying methods
Autorzy
Dadan M.
,
Wasilewska K.
,
Nowacka M.
,
Wiktor A.
,
Barba F.J.
,
Koubaa M.
,
Roohinejad S.
,
Matys A.
,
Witrowa-Rajchert D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ różnych metod suszenia kiełków rzodkiewki na przebieg procesu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
radish
sprout
drying
microwave drying
convectional drying
microwave assisted process
drying kinetics
water activity
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2019
Tom
598
Opis fizyczny
p.29-39,fig.,ref.
Twórcy
autor
Dadan M.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Wasilewska K.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Nowacka M.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Wiktor A.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Barba F.J.
Faculty of Pharmacy, Nutrition and Food Science Area, University of Valencia, Valencia, Spain
autor
Koubaa M.
Integrated Transformations of Renewable Matter Laboratory, Sorbonne Universites, University of Technology of Compiegne, France
autor
Roohinejad S.
Division of Food and Nutrition, Burn and Wound Healing Research Center, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, Iran
autor
Matys A.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Witrowa-Rajchert D.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2019.598.14
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-791aef5f-9c7f-4f69-9720-a7662842e71d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.