PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 598 |

Tytuł artykułu

The evaluation of drying kinetics and water activity of radish sprouts processed by different drying methods

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ różnych metod suszenia kiełków rzodkiewki na przebieg procesu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

598

Opis fizyczny

p.29-39,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Pharmacy, Nutrition and Food Science Area, University of Valencia, Valencia, Spain
autor
  • Integrated Transformations of Renewable Matter Laboratory, Sorbonne Universites, University of Technology of Compiegne, France
  • Division of Food and Nutrition, Burn and Wound Healing Research Center, Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, Iran
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-791aef5f-9c7f-4f69-9720-a7662842e71d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.