Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2002
|
61
|
Tytuł artykułu
Zależność miedzy wartością pH15 a oceną sensoryczną surowego mięśnia piersiowego kurcząt brojlerów różnego pochodzenia
Autorzy
Dziadek K.
,
Gornowicz E.
,
Czaja L.
Warianty tytułu
EN
Relationship between pH15 value and sensory evaluation of raw breast muscle of broiler chicken of different origin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
drob
kury miesne
kury Hybro PG
kury Hybro PN
kury Anak 2000
kury Ross 308
brojlery kurze
miesnie piersiowe
mieso drobiowe
odczyn miesa
pH15
ocena sensoryczna
wlasciwosci fizykochemiczne
wodochlonnosc
barwa
kruchosc miesa
wyciek termiczny
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2002
Tom
61
Opis fizyczny
s.143
Twórcy
autor
Dziadek K.
Instytut Zootechniki, Oddział Badawczy Drobiarstwa, Zakrzewo k.Poznania
autor
Gornowicz E.
autor
Czaja L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-78f8cff6-4dfb-48e5-87b7-4885827c046c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.