Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2012
|
266
|
Tytuł artykułu
Wpływ metod restytucji mrożonych frytek ziemniaczanych na profilowanie ich aromatu
Autorzy
Mozolewski W.
,
Gatarska A.
,
Lazicki T.
Warianty tytułu
EN
The influence of heat treatment methods on French fries aroma profiling
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
restytucja
metody
analiza sensoryczna
zapach
frytki ziemniaczane
frytki
konferencje
Jugowice konferencja
EN
restitution
heat treatment method
sensory analysis
flavour
potato chips
conference
Jugowice conference
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2012
Numer
266
Opis fizyczny
s.271-278,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mozolewski W.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Gatarska A.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Lazicki T.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-78e40c18-5813-4343-9513-67f7a20175aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.