Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1989
|
12
|
Tytuł artykułu
Jakie jadamy masło i sery? Odpowiedzi udziela krajowa ocena tych wyrobów
Autorzy
Warianty tytułu
EN
What butter and cheeses do we consumer? The answer will be given by the national assessment of these products
RU
Kakim maslom i syrami my pitaemsja? Otvet budet Dan vseobshhejj ocenkojj kachestva etikh produktom
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sery
maslo
ocena
dyplomy
puchary
wyroznienia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1989
Numer
12
Opis fizyczny
s.3-4,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-787074f3-a4aa-47d7-a0d8-31bb949a357c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.