Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2018
|
01
|
Tytuł artykułu
Trendy kulinarne A.D. 2018
Autorzy
Boruc R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sektor HoReCa
nowe trendy
trendy kulinarne
gastronomia
restauracje
restauratorzy
kuchnia koreanska
kuchnia regionalna
tradycje kulinarne
rok 2018
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Numer
01
Opis fizyczny
s.10-13,fot.
Twórcy
autor
Boruc R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-77e98e51-624c-45b5-ad88-8487bba5bc8b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.