Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Gastronomia w Ruchu Spółdzielczym
(
Wojtulewicz M.
)
artykuł:
Ocena istniejącej sytuacji i jej skutków zdrowotnych
(
Sadowska H.
)
artykuł:
Rodzaje zakładów i punktów gastronomicznych sieci otwartej
(
Kolasa W.
)
artykuł:
Mały słownik z dziedziny żywienia zbiorowego (VI)
(
Malinowska I.
,
Czajka J.
,
Marcjanska I.
)
artykuł:
Wolne i dozwolone każdemu na równych prawach
(
Sobanska-Rybacka B.
)
artykuł:
Adaptacja lokali na zakłady gastronomiczne
(
Zaleski S.
)
artykuł:
Normy na energię
(
Szponar L.
,
Dyczkowska U.
,
Turlejska H.
)
artykuł:
Garść informacji o podatkach (I)
(
Rutkowski T.
)
artykuł:
Popularyzacja potraw z roslin strączkowych (III)
(
Swiderski F.
,
Paraska W.
)
artykuł:
Wymagania bhp w pomieszczeniach pracy
(
Rumianek H.
)
artykuł:
Woda i jej rola w żywieniu
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Mięso drobiowe w żywieniu człowieka
(
Borowski J.
,
Rotkiewicz W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.