Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wołowina godna zaufania. PZPBM promuje system jakości wołowiny - QMP
artykuł:
Solanina - ukryte zagrożenie
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Za i przeciw. Technologia sous-vide a jakość potraw (III)
(
Grzesinska W.
,
Tomaszewska M.
)
artykuł:
Recepta na zdrowie. Znaczenie żywienia w zmniejszaniu ryzyka wystąpienia nowotworów
(
Wlodarek D.
)
artykuł:
Innowacje w hotelarstwie. Konferencja naukowo-branżowa
(
Piotrowski J. P.
)
artykuł:
Można zwariować
(
AW
)
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom. Piotr Gietner
artykuł:
Tajemnica espresso (I)
artykuł:
Skrojone na miarę smaku
(
Szterleja A.
)
artykuł:
Gruner Veltlinerm rieslingi, cuvee... Ciekawa prezentacja win austriackich
(
winny maniak
)
artykuł:
Smaki Podlasia
artykuł:
Ale jaja!
(
Zatyka M.
)
artykuł:
La dolce vita. Włoski przewodnik smaku (I)
(
Majda D.
)
artykuł:
Lepsza strona życia
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Gastronomia uniwersytecka
(
Danowska-Oziewicz M.
)
artykuł:
Sekrety rybnych zup
(
Russak G.
)
artykuł:
Nauczyciele z praktyką. Obsługa klienta w gastronomii dla nauczycieli
artykuł:
Buszując w zbozu. Produkty zbożowe, jako podstawa wegetariańskiej Piramidy Żywienia
(
Stolinska H.
)
artykuł:
Drobiowe smaki. Mięso drobiowe i jego przetwory
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Spełnione marzenie
(
DM
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.