Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Evaluation of selected fruits extracts from Rutheacae and Punicaceae family influence on tea Camellia sinensis extracts antioxidant potential
Autorzy
Jezierska M.
,
Gramza-Michalowska A.
,
Sidor A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
fruit
plant extract
Rutheacae
Punicaceae
tea
Camellia sinensis
antioxidant potential
polyphenol
ascorbic acid
anthocyanin
free radical
antioxidant activity
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.108
Twórcy
autor
Jezierska M.
University of Life Sciences in Poznan, Poznan, Poland
autor
Gramza-Michalowska A.
University of Life Sciences in Poznan, Poznan, Poland
autor
Sidor A.
University of Life Sciences in Poznan, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-77b33351-80d1-4618-9321-3a59fb0336f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.