Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2016
Tom
15
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The industrial potential of herbs and spices - a mini review
(
Leja K. B.
,
Czaczyk K.
)
artykuł:
The changes of proteins fractions shares in milk and fermented milk drinks
(
Bonczar G.
,
Walczycka M.
,
Duda I.
)
artykuł:
Effect of roasting degree on the antioxidant activity of different Arabica coffee quality classes
(
Odzakovic B.
,
Dzinic N.
,
Kukric Z.
,
Grujic S.
)
artykuł:
Properties of ice-cream fortified with zinc and Lactobacillus casei
(
Gheisari H. R.
,
Ahadi L.
,
Khezli S.
,
Dehnavi T.
)
artykuł:
The antioxidant and phenolic profiles of five green vegetables grown in Southern Nigeria
(
Adeosun A. M.
,
Ighodaro O. M.
,
Aminu A. O.
,
Ogunlana A. I.
)
artykuł:
Evaluation of the potential use of probiotic strain Lactobacillus plantarum 299v in lactic fermentation of button mushroom fruiting bodies
(
Jablonska-Rys E.
,
Slawinska A.
,
Radzki W.
,
Gustaw W.
)
artykuł:
The effect of microwave roasting on the antioxidant properties of the Bangladeshi groundnut cultivar
(
Ali A.
,
Islam A.
,
Pal T. K.
)
artykuł:
Influence of different extraction conditions on antioxidant properties of soursop peel
(
Lee W. Z.
,
Chang S. K.
,
Khoo H. E.
,
Sia C. M.
,
Yim H. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.