PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 42 | 08-09 |

Tytuł artykułu

Aspekty sanitarno-higieniczne intensyfikacji produkcji żywności

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

Opis fizyczny

s.237239

Twórcy

autor
  • Katedra Higieny Żywności Pochodzenia Zwierzęcego, Wydział Weterynaryjny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-77b12514-b72f-4b73-8849-7f1a1f66b4d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.