Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Antioxidant activity of extract of shea nut meal and its fractions
Autorzy
Janiak M.
,
Penkacik K.
,
Urbalewicz A.
,
Amarowicz R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
antioxidant activity
extract
shea nut
Vitellaria paradoxa
shea tree
meal
meal fraction
tannin
free radical scavenging activity
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.61
Twórcy
autor
Janiak M.
Department of Chemical and Physical Properties of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Olsztyn, Poland
autor
Penkacik K.
autor
Urbalewicz A.
autor
Amarowicz R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7723c23a-985f-4323-a1bb-7c1e84906df3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.