Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2021
|
75
|
02
|
Tytuł artykułu
Przyprawy - naturalne składniki żywności
Autorzy
Hoc-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
,
Piwowarek P.
,
Napiorkowska A.
Warianty tytułu
EN
Spices - natural food ingredients
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2021
Tom
75
Numer
02
Opis fizyczny
s.22-26,bibliogr.
Twórcy
autor
Hoc-Szymanczuk E.
Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Cegielka A.
Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Piwowarek P.
Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Napiorkowska A.
Instytut Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/65.2021.2.4
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-76825bfd-fd5d-4cc2-89f8-356f5807cc5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.