Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2011
|
59
|
10
|
Tytuł artykułu
Wpływ modyfikowanej atmosfery na jakość i trwałość pieczywa
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
trwalosc przechowalnicza
jakosc
przechowywanie zywnosci
atmosfera modyfikowana
pakowanie
pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze
folie opakowaniowe
laminaty
materialy opakowaniowe
barierowosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2011
Tom
59
Numer
10
Opis fizyczny
s.40,42-43,tab.,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
autor
Kubiak M. S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75f86747-f487-4948-bda8-a2c44c52e9d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.