Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1990
|
5
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka kazeiny produkowanej metodą AR-T
Autorzy
Zuraw J.
,
Surazynski A.
,
Chojnowski W.
,
Jesiak Z.
,
Narkun I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
charakterystyka
kazeina
produkcja
czystosc chemiczna
czystosc mikrobiologiczna
przemysl farmaceutyczny
zastosowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1990
Numer
5
Opis fizyczny
s.12
Twórcy
autor
Zuraw J.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Surazynski A.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Chojnowski W.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Jesiak Z.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Narkun I.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75a91c48-f231-4f51-89fe-ebe3c12e20fe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.