PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 12 |

Tytuł artykułu

Zastosowanie separacji membranowej w technologii żywności

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

12

Opis fizyczny

s.310-311.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Maszyn Spożywczych w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

  • [1] BROKES P.: Prumysl Potravin 1983, 34, 489.
  • [2] IZBICKI T., SAWICKA-ŻUKOWSKA R.: Przem. Fermen. i Owoc.-Warz. 1985, 4, 31.
  • [3] JAKUBOWSKI G., WITUSZYŃSKA В.: Prace IMS, listopad 1989, 22.
  • [4] MAUBOIS J.L.: Przemysł Spożywczy 1985, 6, 203.
  • [5] MIKA A., WINNICKI T.: Advances in Membrane Phonomena and Processes. Wrocław Technical University Press 1989.
  • [6] MOHR K.H.: Lebensmittelindustrie 1988, 5, 202.
  • [7] NIELSEN S.: Application of Membrane Filtration in the Dairy Industry Pasilac-Danish Turnkey Daires Seminar. Danish Technical Days, Warszawa 1987.
  • [8] PAWLIK S.: Przegląd Mleczarski 1988, 10, 29.
  • [9] POPKO R., POPKO H., HYS L.: Przegląd Mleczarski 1990, 1, 8.
  • [10] RACZKO W.: Prace IMS, sierpień 1984, 5.
  • [11] SIWIŃSKI B., DYBIAK P., REMBOWSKI E.: Przem. Ferment. i Owoc.-Warz. 1990, 6, 21.
  • [12] WITUSZYŃSKA B.: Przegląd Mleczarski 1981, 12, 12.
  • [13] WITUSZYŃSKA B., RACZKO W., KOROLCZUK J., LIPIŃSKI J.: Prace Naukowo-Badawcze IMS, grudzień 1987, 1.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-75a54db9-451b-4c4d-ab9d-be6ef017b0c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.