Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1990
|
44
|
12
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie separacji membranowej w technologii żywności
Autorzy
Raczko W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
separacja membranowa
technologia zywnosci
zywienie czlowieka
zywnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
12
Opis fizyczny
s.310-311.,bibliogr.
Twórcy
autor
Raczko W.
Instytut Maszyn Spożywczych w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
[1] BROKES P.: Prumysl Potravin 1983, 34, 489.
[2] IZBICKI T., SAWICKA-ŻUKOWSKA R.: Przem. Fermen. i Owoc.-Warz. 1985, 4, 31.
[3] JAKUBOWSKI G., WITUSZYŃSKA В.: Prace IMS, listopad 1989, 22.
[4] MAUBOIS J.L.: Przemysł Spożywczy 1985, 6, 203.
[5] MIKA A., WINNICKI T.: Advances in Membrane Phonomena and Processes. Wrocław Technical University Press 1989.
[6] MOHR K.H.: Lebensmittelindustrie 1988, 5, 202.
[7] NIELSEN S.: Application of Membrane Filtration in the Dairy Industry Pasilac-Danish Turnkey Daires Seminar. Danish Technical Days, Warszawa 1987.
[8] PAWLIK S.: Przegląd Mleczarski 1988, 10, 29.
[9] POPKO R., POPKO H., HYS L.: Przegląd Mleczarski 1990, 1, 8.
[10] RACZKO W.: Prace IMS, sierpień 1984, 5.
[11] SIWIŃSKI B., DYBIAK P., REMBOWSKI E.: Przem. Ferment. i Owoc.-Warz. 1990, 6, 21.
[12] WITUSZYŃSKA B.: Przegląd Mleczarski 1981, 12, 12.
[13] WITUSZYŃSKA B., RACZKO W., KOROLCZUK J., LIPIŃSKI J.: Prace Naukowo-Badawcze IMS, grudzień 1987, 1.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75a54db9-451b-4c4d-ab9d-be6ef017b0c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.