Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1961
|
07
|
Tytuł artykułu
Badania nad metodą Pijanowskiego. II - Oznaczenie ogólnej witaminy C w gotowanych posiłkach
Autorzy
Bozyk Z.
,
Goch H.
Warianty tytułu
RU
Issledovanija nad metodikoj Pijanovskogo. II. Oboznachenija Vitamina C posle kulinarnoj obrabotki poshhevykh produktov
EN
Research on the Pijanowski method. II - Determination of general vitamin C in cooked meals
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
DE
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1961
Tom
07
Opis fizyczny
s.52-62,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bozyk Z.
Osrodek Naukowo - Badawczy Sluzby Zywnosciowej Zaklad Badania Srodkow Spozywczych Akademi Medycznej w Warszawie
autor
Goch H.
Osrodek Naukowo - Badawczy Sluzby Zywnosciowej Zaklad Badania Srodkow Spozywczych Akademi Medycznej w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75405281-5a0c-4666-8d08-9fd2776bb040
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.