Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Wiejskie
2014
|
20
|
Tytuł artykułu
Twaróg i ser smażony – wczoraj i dziś
Autorzy
Chudy S.
,
Makowska A.
Warianty tytułu
EN
Curd cheese and fried cheese – past and present
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
serki twarogowe
sery smazone
produkcja
spozycie
tradycje
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Wiejskie
Rocznik
2014
Numer
20
Opis fizyczny
s.167-175
Twórcy
autor
Chudy S.
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Makowska A.
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75396cea-6eaf-4207-8e3b-921f472c346f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.