Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
2012
|
5
|
Tytuł artykułu
Bezpieczeństwo żywności w twoich rękach
Autorzy
Terelak-Subramanian J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosci
zywnosc
higiena zywnosci
systemy jakosci
system HACCP
dobra praktyka higieniczna
pracownicy
mycie rak
higiena osobista
dezynfekcja
dokumentacja
mikrobiologia zywnosci
zwalczanie mikroorganizmow
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2012
Numer
5
Opis fizyczny
s.46-47,fot.
Twórcy
autor
Terelak-Subramanian J.
Komitet Techniczny ds.Mikrobiologii Żywności, Polski Komitet Normalizacyjny
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-75223088-9fa6-44a0-9a42-ee4a6faab44b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.