Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1967
|
14
|
Tytuł artykułu
Zatężanie surowego soku truskawkowego metodą kriokoncentracki
Autorzy
Niedzielski Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Koncentracija syrogo klubni`nogo soka po metody kriokoncentracii
EN
Concentration of raw strawberry juice by means of cryoconcentation method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1967
Tom
14
Opis fizyczny
s.59-67,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Niedzielski Z.
Katedra Cukrownictwa i Technologii Środków Spożywczych, Politechnika Łódzka, Łódz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-74d2b40b-f897-407f-b135-ac947096ab98
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.