Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2019
|
599
|
Tytuł artykułu
Effect of the selected whey protein preparations on exopolysaccharides production by lactic acid bateria and rheological properties of yoghurt
Autorzy
Gustaw W.
,
Skrzypczak K.
,
Radzki W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ wybranych preparatów białek serwatkowych na wytwarzanie egzopolisacharydów przez bakterie mlekowe oraz właściwości reologiczne jogurtu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
whey
protein preparation
exopolysaccharide production
lactic acid bacteria
rheological property
yoghourt
syneresis
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2019
Tom
599
Opis fizyczny
p.15-25,fig.,ref.
Twórcy
autor
Gustaw W.
Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
Skrzypczak K.
Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
Radzki W.
Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2019.599.19
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-74c2ace2-4d27-4912-98a3-b0507aeea421
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.