PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 599 |

Tytuł artykułu

Effect of the selected whey protein preparations on exopolysaccharides production by lactic acid bateria and rheological properties of yoghurt

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ wybranych preparatów białek serwatkowych na wytwarzanie egzopolisacharydów przez bakterie mlekowe oraz właściwości reologiczne jogurtu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

599

Opis fizyczny

p.15-25,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
  • Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland
autor
  • Faculty of Food Science and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-74c2ace2-4d27-4912-98a3-b0507aeea421
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.