PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 19(254) |

Tytuł artykułu

Kwas benzoesowy w zakwasach mleczarskich i mlecznych napojach fermentacyjnych

Warianty tytułu

EN
Benzoic acid in dairy starters and fermented milk beverages
RU
Benzojjnaja kislota v molochnykh zakvaskakh i fermentirovannykh molochnykh napitkakh

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.69-77,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-73f90033-2db2-4cce-9537-e33416f33406
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.