Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1978
|
29
|
5
|
Tytuł artykułu
Ocena wartości odżywczej półproduktów z kryla. Cz. I. Badania nad zawartością składników podstawowych i mineralnych w czterech półproduktach z kryla
Autorzy
Piekarska J.
,
Rutkowska U.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Evaluation of the nutritional value of semiprocessed food products obt ained from krill. Part I. Determinations of basic components and minerals in four semiprocessed krill products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
polprodukty rybne
przetwory rybne
pasty rybne
farsze rybne
kryl
wartosc odzywcza
zawartosc skladnikow odzywczych
zawartosc skladnikow mineralnych
ocena jakosci
wyniki badan
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1978
Tom
29
Numer
5
Opis fizyczny
s.533-542,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Piekarska J.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
Rutkowska U.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-73c62b50-97f0-436d-904b-57f1dcd1389a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.