Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1984
|
19(254)
|
Tytuł artykułu
Kwas benzoesowy w surowym mleku krowim
Autorzy
Sajko W.
,
Kisza J.
,
Niedzwiecki J.
Warianty tytułu
EN
Benzoic acid in raw cow milk
RU
Benzojjnaja kislota v syrom korov'em moloke
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1984
Numer
19(254)
Opis fizyczny
s.61-68,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sajko W.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kisza J.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Niedzwiecki J.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-737cf0af-1757-488b-8dcc-5c68940e469b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.