Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2017
|
2
|
Tytuł artykułu
Consumer preferences on impulse ice cream
Autorzy
Palka A.
Warianty tytułu
PL
Preferencje konsumenckie dotyczące lodów impulsowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
food market
consumer preference
impulse ice cream
ice cream
questionnaire method
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2017
Numer
2
Opis fizyczny
p.86-93,fig.,ref.
Twórcy
autor
Palka A.
Department of Commodity and Quality Management, Faculty of Entrepreneurship and Quality Science, Gdynia Maritime University, Morska 81-87, 81-225 Gdynia, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.19202/j.cs.2017.02.08
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-735bc8b6-78f1-4d58-84b6-e631c2587820
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.