Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
08
|
Tytuł artykułu
Menu dla VIP-a
Autorzy
Boruc R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
Warszawa
spotkania miedzynarodowe
osoby publiczne
obsluga gosci
personalizacja obslugi klienta
catering
firmy cateringowe
grupa Belvedere Gourmet Group
firma Belvedere Catering by Design
restauracje luksusowe
restauracja Destylarnia
Palac Mierzecin
restauracja Czarcia Lapa
restauracja Kuk Nuk
restauracja N31 Restaurant a.Bar
Lagowski Dawid
Stankiewicz Maciej
Sowa Robert
kucharze
kuchnia polska
tozsamosc kulinarna
sztuka kulinarna
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
08
Opis fizyczny
s.8-10,fot.
Twórcy
autor
Boruc R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7341fb01-b286-4d05-b6a7-7622eab5c2c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.